Amióta lement a riport, tömegével jelöltök ismerősnek, és írtok gratulációkat, amit nagyon köszönök és jól is esik, de… Én azt gondolom, hogy nem teszek semmi extrát… Hiszen, ha nem lennék fogyatékkal élő, akár mentőzhetnék, vagy önkéntes tűzoltónak is beállhatnék. Ebben semmi szokatlan nincs.

Ezt a missziót 7 évvel ezelőtt vállaltam, s ugyanolyan küldetés, mint az én édesanyámnak volt az, hogy engem és a testvéremet felneveljen bármi áron.

Az emlékdíjat mindenképpen létre szeretném hozni, de ehhez persze kell még anyagi fedezet… Apropó, már 115 ezer Ft-nál járok, ami már nem kevés! Hálás szívvel köszönöm mindenkinek az eddigi adományokat!

Úgy döntöttem, hogy a könyv eladásaiból az alapítvány létrehozását fogom finanszírozni. Fogadalmat tettem anyunak, hogy addig nem nyugszom, amíg a díjat létre nem hozom és ki nem osztom azt minden évben. Persze ezen kívül több tevékenységi célom is lesz az alapítványban, amit ha szeretnétek, egy következő posztban megosztok veletek.

Amennyiben vásárolsz tőlem könyvet, vagy egyéb módon tudsz segíteni az alapítvány létrehozásában, azt előre is, hálásan köszönöm.

OTP Bank Nyrt: 11773346-02085106
IBAN: HU25 1177 3346 0208 5106 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
Számlatulajdonos neve: Ganyi Károly
PayPal: gkaroly1984@gmail.com