A Kezet nyújtok Ganyi Károlynak című honlapon írom, hogy szükségem lenne egy mozgáskorlátozott liftre, mely fel és le emel a lépcsőkön. Ebben a blogban fogom tájékoztatni a nagyérdeműt, hogy jelenleg hol tart a gyűjtés.

2011. augusztus 9:

Elkészült a honlap, s elküldtem pár támogatást kérő e-mailt: néhány helyi politikusnak, a McDonald’s-nak, az Ózdi Városi Televíziónak, sőt még a jelenlegi miniszterelnökünknek is…

2011. augusztus 10:

Felhívtak az ÓVTV-től, hogy s felajánlották segítségüket. Eljöttek, s készítettek rólam egy riportot. A riportfilmet még aznap este levetítették az Ózdi Krónika című hírműsorukban.

Az ÓVTV a riportfilm alapján közzétett egy rövid felhívást. A riport és a felhívás is megtekinthető a http://sos.ganyikaroly.net/media címen. 2011. augusztus 14: Kaptam egy felajánlást Varga Szabolcstól az Összefogás Hangonyért Egyesület alelnökétől, miszerint az idei évben megrendezésre kerülő szüretibál teljes bevételét nekem ajánlják fel, hogy ezzel is hozzásegítsenek a lifthez. S bár dátum szerint nem írtam, de eközben már érkezett anyagi támogatás a HUP tagjaitól, és néhány ismerőstől is. A teljes névsor ahttp://sos.ganyikaroly.net/supports címen tekinthető meg.