Régen nem írtam már a blogomba, amiért ezúton is elnézést kérek.

Pár szó a liftről. Régebb óta tudok már a dologról, azonban eddig nem tudtam semmi konkrétumot, nameg nem is akartam elkiabálni. Az álom lassan valósággá kezd válni. Bár bevallom őszintén nem szeretem, ha álomnak nevezik a liftes dolgot, hiszen az álom definíciója számomra olyan, ami igazán boldoggá tesz. Álom lehet például az, ha híres énekes szeretnék lenni és szép karrierről álmodozom. Nekem viszont a liftre szükségem van, ha úgy tetszik, kényszerből…

Félreértés ne essen: boldog vagyok, hogy a liftre összegyűlt a pénz! Lassan készülhetek arra, hogy új életet kezdjek. Egy olyan új életet, amit már nem a 4 fal között élek.

Néhány hónapja Sümeghi úr írt nekem egy emailt, melyben leírta, hogy egy másik, ugyanilyen liftekkel foglalkozó cég látta a http://sos.ganyikaroly.net címen található weboldalamat, s segítséget ajánl. Történt ugyanis, hogy egy alighasznált VIMEC V64 csücsül a raktárukon, ami egyszer ugyan már fel volt szerelve, de kihasználatlanság miatt inkább visszaadták a cégnek. Szóval ez a lift csak rám vár. Csupán személyemre, illetve a lépcsőházhoz kell szabni, ami csak pár hetet vesz igénybe.

A lift áráról tényleges áráról később írnék, mivel az még csak 90%-ban biztos.

Azonban sajnos a történet nem ennyire egyszerű, ha úgy tetszik, a mesének itt még nincs vége. Ugyanis azzal én sem számoltam, hogy a lépcsőház bejárati ajtaja útban lesz. A gond ugyanis az, hogy amikor a lift leér velem a bejárat elé, az ajtót nem lehet kinyitni, így nem tudok kigurulni az utcára. Sajnos a lift kiépítése olyan, hogy oldalra sem tudok kiszállni belőle, továbbá előre nyitott ajtó esetén a lift nem tud megérkezni, mert annak mechanikája ütközik az ajtóval. Megoldás? Csak a csere maradt. Egy olyan ajtóra, mely az utcára nyílik, azaz kifelé. Mennyibe kerül egy új lépcsőház ajtó? Minimum újabb 200 000 Ft-ba. A határ pedig a csillagos ég.

Mégsem adom fel, hiszen miért is tenném?! Eddig már eljutottam, amiben sokan nem hittek, hogy sikerülni fog.Persze, ez nélkületek, Tisztelt Támogatóim nélkül nem sikerült volna!

Szerettem volna írni még egy fontos dologról, de az már egy másik bejegyzés lesz. Most azonban mennem kell, de igyekszem mihamarabb pótolni az elmaradt gondolatokat. 🙂