Nagy öröm ért engem az utóbbi napokban. Két tüneményes hölgy elhatározta, hogy felkarolja az ügyemet, hogy még ebben az évben megrendelhessem a korlátliftet. Felkerültem tehát a kuponbirodalom.hu oldalra, ahol 100 Ft/db áron vásárolhatnak kuponokat, melynek a teljes befolyt összegét átutalják nekem. Jelenleg 600 ezer Ft hiányzik az 1 millió Ft-hoz. A Paravia Magyarország ügyvezető igazgatója felajánlotta, hogy amennyiben rendelkezem 1 millió Ft készpénzzel, elindíthatom a lift megrendelését. A felmaradt összeget pedig részletekben, kamatmentesen fizethetem vissza.

Kérnék tehát mindenkit, akinek van rá lehetősége, vásároljon kupont, és, vagy ossza tovább a linket, ezzel segítve. hogy a lift a karácsonyfa „alatt” lehessen! 🙂 Köszönöm mindenkinek a segítséget!

A link, ahol kuponokat vásárolhattok: http://kuponbirodalom.hu/ajanlat/747/mit-szolnal-ha-azt-mondanam-hogy-ossze-kell-gyujtened-legalabb-650-000-ft-ot-ugy-hogy-ki-se-mozdulsz-a-szobabol-ahhoz-hogy-lemehess-a-parkba-friss-levegot-szivni-ijesztoen-hangzik-ugye