Először is elnézést kell kérnem mindazon olvasómtól, akik hiányolták esetleg a helyzetjelentést a lifttel kapcsolatban. Sokan kérdezik tőlem, hogy hol tart már a liftes projectem? Nos ha nagyon röviden szeretnék válaszolni: közeledek a cél felé. 🙂

Következzék azonban egy hosszasabb beszámoló:

Pár hete kaptam egy vendégkönyv bejegyzést a GKPortálra Fruzsinától, melyben írta, hogy mindenképpen szeretne segíteni, ezért keressem meg emailben.

Ezután pár email váltás után személyesebben, azaz Facebook-on is felvettük egymással a kapcsolatot. Elmondta, hogy mesélt rólam a barátainak és van egy barátnője, aki egy kupon árusító honlapot üzemeltet. Ezért azt találták ki, hogy jótékonysági kuponakciót indítanak a javamra. November 4-én valóban fel is kerültem az oldalra, hála Katának, a webshop tulajdonosának, s ezután nagyon felpörögtek az események!

A kuponokat 100 Ft darabáron árulták. Volt, aki több, mint 10 darabot vett egyszerre. Egész egyszerűen azért, mert a Paypallal minimum 1000 Ft értékben lehetett fizetni. Másnap kaptam egy üzenetet Fruzsitól, hogy azért a számlámat is nézegessem, nem érkezett-e oda is esetleg valamennyi összeg. Nos, ami ezután történt, az valami döbbenet volt! Alighogy beléptem a bank internetes felületére, 641 000 Ft-os számlaegyenleg nézett vissza rám… 🙂 Fruzsi is alig akarta elhinni a nagy hírt… :)) Kata megkért, hogy amennyire én is tudom, hirdessem a kuponoldalt, hogy minél több kupont vásároljanak. Ezért felhívtam az Ózdi Városi Televíziót, s kértem, hogy interjúvolják meg Katát. 🙂 Így is történt, másnap, Kata telefonon nyilatkozott a segítés módjáról. 🙂 Alig pár nap alatt a kuponeladásokat nem számítva, több, mint 300 ezer Ft-al gyarapodott a számlám! Az akció ideje alatt 1936 db kupon kelt el! Ezúton is köszönöm Horváth Fruzsinának, Kiss Katának, és Mindenkinek, aki kuponokkal vagy egyéb anyagi módon segített, hogy közelebb kerüljek a lifthez!