2006 telén egy spontán törés alkalmával lelki rehabilitációként leírtam a törésem körülményeit. Néhány nappal később éppen keresgéltem valamit, amikor egy CD-n megtaláltam az első öt oldalt, ami a születésem körüli időről szólt. 2000-ben egyszer már a szüleimmel elkezdtük írni a történetünket, de annyira megrázónak éreztük, hogy inkább abbahagytuk. Ezért, amire emlékeztem, most nekiláttam és leírtam.

Ennek már 10 éve. Az egyik álmom az volt, hogy a könyvet egyszer kiadják. Egy napon aztán a kézirat eljutott a Pillangó Kiadóhoz, amit szintén annak a Kiss Katának köszönhetek, aki által a lift is sikerült, illetve létrejött a Tégy Jót!® ötlete.

A kéziratot aztán a kiadó megszerette és elindultunk a könyvkiadás hosszú, rögös útján. Magam sem hittem volna, hogy eljutunk idáig, de igen! Sikerült! Pályázat és támogatás útján a könyv a mai napon megjelent az NKA és a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány támogatásával.
A könyv az Üvegfiú – Csontkemény harc címet viseli.

Az életrajzom a mai napon érkezett a nyomdából, május első hetétől kapható az ismertebb könyvesboltokban, webáruházakban.